Jdi na obsah Jdi na menu
 


Světáci

Těšte se na vtipnou veselohru  Zdeňka Podskalského - pro velký úspěch opakujeme v něděli 15.května 2011. v 19:00. 

premiéra 2.dubna, reprízy 3., 8. a 9. dubna - děkujeme všem divákům za skvělou atmosféru při představení. Hrálo se nám báječně. Pro velký úspěch opakujeme v něděli 15.května 2011. v 19:00.  Předprodej vstupenek bude po Velikonocích v knihkupectví Atlas Alfa na náměstí.

Videozáznam představení: 1.dějství, 2.dějství

fotky z představení: zde

Plakát zobrazíte: zde

Videopozvánka - rozhovor s režisérem (Litovelský infokanál): zde

videa ze zkoušek:

ukázka 1 - Jaroušek a Boženka

ukázka 2 - Milenec a Marcela

ukázka 3 - byt u Trčkové

ukázka 4 - Diplomat grill 1.část

ukázka 5 - Diplomat grill 2.část

ukázka 6 - sbor  v knihovně

ukázka 7 - píseň Hřeším

ukázka 8 - sbor 2

MP3 nahrávky z představení:

úvod

Tak už mi střihli na sako

Knihovna

Hřeším

Diplomat grill

 

Skupina herců kolem Michala Schmalze připravuje již od března kultovní velesohru SVĚTÁCI. Srovnání s televizní předlohou je opravdu nelehká věc, ale nezahrát si tak hezký text, to prostě nejde. Hra plná inteligentního humoru a také skvělé hudby bude jistě zpestřením letošního podzimu.

O víkendu 13.-15.8 proběhlo soustředění souboru na usedlosti Michala a Ivy ve Střemeníčku. Již tradiční kulturní bašta jihozápadního Litovelska  byla důstojným místem pro tvůrčí tým, který udělal obrovský kus práce. Většína herců, po 100. opakování minutové scény, dokonce odložila scénář - což je v našich podmínkách výkon zcela mimořádný (připomínám, že premiéra bude až za 3 měsíce).

Obrovský dík patří Michalovi a Ivě za skvělé podmínky, které nám připravili. Škoda jen, že ne všichni herci měli tolik času a chuti zůstat déle. Co se dá dělat, je to jejich smůla, přišli tak o výborný segedín a obzvláště utopené utopece od Jarky, labužnickou čínu od Ivy a orgasmus od Ireny (název buchty).

Odkaz na fotky níže:

 

Náhledy fotografií ze složky Světáci 3.4.2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář